Apdovanoti respublikinio bėgimo „Pabaiskas-Ukmergė“ prizininkai

Ukmergės rajono savivaldybės meras Rolandas Janickas ir administracijos direktorius Stasys Jackūnas kartu su Ukmergės Sporto centro direktoriumi Vytautu Tutliu vasario 16-ąją pasveikino ir apdovanojo respublikinio bėgimo „Pabaiskas-Ukmergė“, skirto Lietuvos valstybės atkūrimo dienai, greičiausius bėgikus.

Šiais metais tradiciniame bėgime dalyvavo 221 šio sporto entuziastas iš įvairiausių šalies miestų. Visiems jiems teko įveikti 11 kilometrų ir 600 metrų distanciją.

Iš vyrų greičiausiai bėgo vilniečiai. Pirmasis finišo liniją kirto vilnietis Darius Sadeckas, antrąją vietą užėmė Dovydas Stašys, trečiąją – Edgaras Galdikas, o ketvirtas liko Aivaras Čekanavičius.

Iš 60-ies bėgime dalyvavusių dailiosios lyties atstovių greičiausia buvo vilnietė Loreta Petkevičienė. Antra atbėgo taip pat vilnietė Jovita Poškutė, trečią vietą užėmė Kauno gyventoja Gitana Akmanavičiūtė, o ketvirtą – Viktorija Varnagirytė iš Vilkaviškio.

Pabaisko bendraminčių klubo įsteigtus ir kalvio Andriaus Janulio pagamintus prizus į namus išsivežė trys bėgimo dalyviai. Tai elegantiškiausia bėgike pripažinta Sonata Motiejūnienė iš Širvintų, vyriausiojo bėgiko titulą pelnęs 77 metų Jonas Vilčinskas iš Vilniaus ir pats jauniausias bėgikas – 10-metis Ernestas Beinoras iš Ukmergės.

Ukmergės rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode