Palangos jaunimas kviečiamas dalyvauti projekte „Pažink Palangą kitaip“

Palangos jaunimas, norintis dalyvauti projekte „Pažink Palangą kitaip“, kovo 28 d., kviečiamas į susitikimą, kurio metu bus susipažįstama su praktiniais gidavimo pagrindais bei aptariami galimi maršrutai.

Palangos jaunimas tęsia „Gidavimo“ arba „Pažink Palangą kitaip“ projektą. Projekto metu kartu su partneriais būtų sudaryti ir visuomenei pristatyti išskirtiniai maršrutai, suteikiantys galimybę pažinti „kitokią“ Palangą. Kaip pavyzdys paminėtinas vienas iš galimų maršrutų, apie kurį informaciją teikia ir kurį sudaryti padeda Kurorto muziejus, yra skirtas povandeninio archeologinio paveldo, esančio Baltijos jūros teritorijoje, besiribojančioje su Palangos miesto savivaldybės teritorija, pažinimui.

Besidomintys galimybe pažinti Palangą bei pristatyti ją svečiams, kviečiami rinktis kovo 28 d. 17.00 val. Palangos kultūros ir jaunimo centro konferencijų salėje (Grafų Tiškevičių al. 1). Susitikimo metu bus aptariami galimi maršrutai, susipažįstama su praktiniais gidavimo pagrindais.

Norintiems dalyvauti projekte siūloma: pažinti gido profesiją, susipažinti su iškiliais savo srities žinovais, sužinoti tai, kas buvo pernelyg mažai žinoma, realizuoti save, tobulėti. Pagal parengtus maršrutus bus sudaromas žemėlapis. Projekto dalyvių prašysime rasti galimybę nors vieną kartą pristatyti savo paties pasirinktą, padedant profesionalams sudarytą maršrutą iš anksto sutartu laiku.

Prie projekto jungtis kviečiami visi, besidomintys kurortu, turintys idėjų ir minčių.

Daugiau informacijos tel. 8 684 54 628.

Organizatorių informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode