Daina ir šokiu sveikino jubiliatą

Kovo 29 d. Židikų kultūros centre nuskambėjus žodžiams: „Su pavasariu! Su saule! Su žemės atėjimu dainuokime džiaugsmą ir meilę“, Židikų bendruomenei ir svečiams nuostabų koncertą dovanojo Mažeikių trečiojo amžiaus universiteto saviveiklininkai.

Susirinkusiesiems koncertavo choras „Melodija“, vadovaujamas Janinos Grušienės, ansamblis „Žara“, vadovaujamas Laimos Gelžinienės, Irenos Valiuvienės vadovaujama šokių studija „Serbentėlė“, Virginijos Letukienės vadovaujamas romansų ansamblis „Širdies aidas“, kapela „Akordas“, vadovas Antanas Erlickas, dramos studija „Personažas“, vadovė Zosė Laurinavičienė.

Mažeikių TAU ne tik dovanojo nuostabų koncertą židikiškiams, bet ir garbingo jubiliejaus proga pasveikino Janinos Vaišvilaitės-Grušienės brolį – dainininką, muzikantą, muzikos mylėtoją, dainų kūrėją, Židikų himno autorių, ilgametį Židikų kultūros centro meno vadovą Joną Vaišvilą. Jubiliatą taip pat sveikino žiūrovai, giminės, buvę bendradarbiai.                   

„Dėkojame universiteto saviveiklininkams, Mažeikių TAU rektorei O.Venslovienei ir mūsų krašto dukrai J. Vaišvilaitei-Grušienei už drauge praleistas malonias akimirkas ir puikią staigmeną broliui – J. Vaišvilai, – sakė laikinai einanti pareigas Židikų kultūros centro direktorė Vida Abrasonienė. – Linkime ir toliau nešti dainą, šokį ir visiems dovanoti džiaugsmą.“

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode