Pradėti darbai baseino statybos aikštelėje, o sportininkai varžėsi dėl Mero taurės

Nušurmuliavusi spalvinga Pagėgių krašto šventė „Pagėgiai – laiko labirintuose“ prasidėjo smagiu renginiu – pažymėta oficiali Pagėgių pradinės mokyklos modernizavimo ir baseino, pritaikyto krašto bendruomenės ir vaikų ugdymo reikmėms, statybos pradžia ir į objekto pamatus įkasta bei įbetonuota kapsulė su laišku ateities kartoms.

Susirinkusiuosius sveikinęs Pagėgių savivaldybės meras Virginijus Komskis džiaugėsi, kad miestas pasipildo dar vienu objektu, kuris turės naudą visų gyventojų sveikatinimui, nes šalia baseino bus įrengtos ir reabilitacijos bei poilsio patalpos.

 

Džiugiomis akimirkomis su gausiai susirinkusiais pagėgiškiais dalijosi, projektą pristatė generalinio rangovo UAB „Lyderio grupė“ direktorius Stasys Kuodys. Svečias sveikino ir džiaugėsi, kad pagėgiškiai gyvena gražiame mieste, kuriam vadovauja toli žvelgiantys vadovai, ir kurių pagrindinė pozicija yra meilė savo miestui, savivaldybei, Pagėgių kraštui, jo modernizavimui ir puoselėjimui, kas Pagėgius daro patrauklius ir šiuolaikiškus. Pagėgių savivaldybės administracijos direktorė Dainora Butvydienė perskaitė laišką ateities kartoms, kuris patvirtintas Mero, rangovo parašais, buvo įdėtas į kapsulę ir įbetonuotas į objekto pamatus, tarsi priminimas po mūsų gyvensiantiems, kad čia gyveno ateitimi besirūpinantys žmonės.

Greta šio renginio, aktyvieji pagėgiškiai ir jų svečiai turėjo galimybę stebėti krepšinio ir mažojo futbolo varžybas Mero taurei laimėti. Krepšinio 3×3 aikštelėje varžėsi net devynios komandos iš Pagėgių krašto, Tauragės, Šilutės. Tampa kone tradicija, kuomet krepšinio 3×3 aikštelėje visus laurus nusineša lumpėniškių komanda (Ovidijus Šedys, Andrius Austynas, Mindaugas Šikšnius). Ne išimtis ir šiemet. Antra liko komanda pavadinimu „Svarainis“, trečia vieta tenkinosi „Sniegelės‘.

Mažojo futbolo 5×5 aikštelėje lygių nebuvo Valstybės sienos apsaugos tarnybos Pagėgių rinktinės futbolo komandai „Pasienietis“, kuri pelnė pirmąją vietą. Mero taure džiaugėsi savo komandos atėjęs pasveikinti rinktinės vadas Rimantas Timinskis ir futbolininkai Henrikas Katilius, Deividas Karpavičius, Mindaugas Melsbakas, Gerdas Levendrauskas, Robertas Miliauskas, Augustas Šteinys, Mantas Kereiša.

Antrieji liko komanda „Veteranas‘ iš , trečioje vietoje – tauragiškių „Tauragė“.

Pagėgių savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode