Pagerbti Šiaulių sveikuoliai

Šiaulių miesto meras Artūras Visockas ir Tarybos sekretorius parolimpietis Mindaugas Bilius apdovanojo konkurse „Šiaulių sveikuolis 2016“ dalyvavusius šiauliečius. Ant apdovanojimų pakylos lipo geriausius fizinius rezultatus savo amžiaus grupėse parodę dalyviai, tarp kurių – ir jauni mokiniai, ir garbūs senjorai.

Šiemet dalyvius kvietė pasikeitęs ir atsinaujinęs Šiaulių miesto mero taurės konkursas „Šiaulių sveikuolis 2016“. Konkurse dalyvavo ir pavieniai asmenys, ir komandos, kurių šiemet sulaukta kaip niekada daug.

Specialios ceremonijos metu apdovanoti bendroje įskaitoje geriausių rezultatų pasiekę jaunuoliai, senjorai ir daugiausia balų surinkusi komanda. Šių metų konkurso pagrindinis prizas – Šiaulių miesto mero taurė įteikta „Romuvos“ gimnazijos komandai (mokytoja Danguolė Gaubienė).

„Džiaugiuosi, kad šis konkursas sulaukia vis didesnio dalyvių dėmesio. Nuoširdžiai kviečiu visus palaikyti gerą fizinę formą ir nuolat sportuoti. Judėjimas ir sportas yra sveikata, kuri visiems labai brangi“, – kalbėjo Šiaulių meras Artūras Visockas.

Sveikuolio konkurse iš viso varžėsi 25 komandos, 375 moterys ir 217 vyrų.


Absoliučios įskaitos prizininkės:

3 vieta – Žydrūnė Staškevičiūtė;

2 vieta – Rasa Mažeikaitė;

1 vieta – Aistė Labanauskaitė.

Absoliučios įskaitos prizininkai:

3 vieta – Dovydas Vaitkus;

2 vieta – Mindaugas Lebedevas;

1 vieta – Paulius Urlonas.

Senjorų grupėje apdovanojimus pelnė Valė Ežerskienė, Bronislovas Gaižauskas, Viktoras Švambaris ir Algimantas Blinstrubas.

Šiaulių miesto savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode